EU BACK TO SCHOOL

LICEUL DE INFORMATICĂ ,,TIBERIU POPOVICIU” din Cluj-Napoca are privilegiul de a primi vizita unui funcționar european, în data de 9 aprilie 2019. Evenimentul este parte a programului ”Back to school”, care care permite angajaților Uniunii Europene să se reîntoarcă în școala sau liceul în care au studiat, pentru a vorbi despre proiectul european și despre activitatea lor în cadrul instituțiilor europene.

În acest context, ADRIAN DUȘA, unul dintre absolvenții instituției de învățământ sus-numite, șef de unitate adjunct la Direcția Generală Informatică a Comisiei Europene, va fi prezent în liceul pe care l-a absolvit, alături de colegii lui mai tineri, pentru a le prezenta mecanismele de relaționare directă cu Europa.

Acest proiect oferă tinerilor elevi șansa de a afla mai multe despre instituțiile și politicile europene, iar foștilor elevi le oferă ocazia de a reprezenta Europa pentru o zi.

Vă invităm, așadar, să participați la această întâlnire-dezbatere care se va desfășura în Sala de festivități a liceului, începând cu ora 11.